Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Mer om det finns att läsa tidigare i denna tråd. De uppdaterades aldrig mer för att inte hamna is amma situation igen. Jag skall testa igen med att avinstallera Comodo och stänga av det inbyggda virusprogrammet (såg i en av länkarna att också den kan hindra dism.exe att jobba). De första två datorerna fick UEFI/BIOS förstört efter första installationen av Windows 10.

var lägger dll-filer i windows 10

De startade om hela tiden tills man drog ur kontakten. På Inet sade de då att det kommer in personer varje dag med fel efter installation av Windows 10. Jag har testat med att avinstallera virusprogrammet utan skillnad.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Windows fungerar väldigt bra så jag är tveksam om jag vill göra en sådan återställning. Om det skiter sig och jag måste göra en nyinstallation förlorar jag alla viktiga program jag har.

  • De första två datorerna fick UEFI/BIOS förstört efter första installationen av Windows 10.
  • Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.
  • Är nästa grej att ladda ner och köra “Hard-disk Sentinel”.
  • Det är bara avbildningar , dvs installation av nyare Windows som det är problem med.
  • Hittade även andra texter som menade just antivirus och då inte bara stoppa det utan av installera det.
  • Den hittar inte mappen eller så är mappen läs/skrivskyddad osv.

Den hittar inte mappen eller så är mappen läs/skrivskyddad osv. Jag löste det på den nyaste med garanti kvar att Inet uppdaterade UEFI/BIOS. De lyckades efter flera timmars arbete med att få datorn att gå in i BIOS och där uppdatera den. Dvs, den har en kopia installerat på moderkortet. Genom att resetta den flera gånger i rad blev det fel på BIOS och då började den att installera över kopian.

Problem Kring Uppgradering windll.com/sv/dll/microsoft-corporation/vcruntime140-1, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Jag väntar bara på någon som kommer med den verkliga lösningen på problemet. Ditt problem var ju inte relaterat till reklamen för det programmet, där finns förslag på lösningar längre ner på sidan. Är nästa grej att ladda ner och köra “Hard-disk Sentinel”. Jag gjorde så och hårddisken fick betyget “Excellent” eller liknande. Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.

Har du kvar 1909 iso kan du även prova reparera W10 installationen innan du uppgraderar. Det fanns några filer i “logs” som jag lade i en mapp jag skapade för att testa. Det jag installerat har fungerat för andra att uppdatera. Så enkelt är det inte, dessutom är det tre olika personer som använt var sin dator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *